Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Replà obre el termini d'inscripció per a cursos de teatre a la Seu d'Urgell

El Replà obre el termini d'inscripció per a cursos de teatre a la Seu d'Urgell

La proposta formativa s'adreça a persones de tots els nivells i edats Les classes es faran tots els dilluns i dimecres a l'Alberg La Valira

El Replà
El Replà
15/11/2011 12:13

La plataforma artística de recent creació a la Seu d'Urgell El Replà.arts escèniques ha obert el termini d'inscripcions per participar en la seva primera activitat des que es va constituir. Es tracta de cursos de teatre per a infants, joves i adults, adreçats a persones de tots els nivells (a partir de 7 anys).

La proposta formativa començarà el 28 de novembre i finalitzarà el 27 de juny. L'objectiu de la iniciativa és "complementar el ventall d'activitats culturals a La Seu i comarca i donar sortida a una de les disciplines artístiques amb més possibilitats a la ciutat".

Actors i professors professionals faran les classes tots els dilluns i dimecres a l'Alberg la Valira. Segons indiquen els promotors, "es vol potenciar l'aprenentatge i, alhora, facilitar que els aficionats es familiaritzin amb el teatre, tot divertint-se". Com a complement pedagògic el curs té previst aprofitar alguna de les festivitats de la ciutat per fer el muntatge d'un espectacle obert al públic. "D'aquesta manera es mostrarà el treball fet i els participants tindran l'oportunitat d'experimentar què se sent sobre un escenari real", remarquen.

Les inscripcions poden formalitzar-se al Telecentre de la Seu (al carrer Capdevila, 29, 3a planta) de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. El termini finalitza el dia 25.

Els preus dels cursos s'han establert en base a les tarifes de les escoles municipals per fer-los més assequibles (infants: 35 euros al mes; joves, 45 euros al mes; adults, 50 euros al mes). El cost de la matrícula serà de 35 euros. Els horaris també s'han programat tenint en compte l'edat dels assistents (infants, de 18 a 19 hores; joves, de 19:15 a 20:45 hores; i adults, de 21 a 23 hores).

EL REPLÀ.arts escèniques ofereix més informació al telèfon 699300683, a través del Facebook: www.facebook.com/elrepla.artsesceniques o bé a través del correu electrònic: elrepla.artsesceniques@gmail.com

Mostrar formulari de contacte