Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Sedis Bàsquet convoca eleccions per al 17 d'abril

El Sedis Bàsquet convoca eleccions per al 17 d'abril

Després de 16 anys com a president, Antoni Ferraz no es presenta a la reelecció El termini per a les candidatures acaba el dia 8 d’abril

Antoni Ferraz, al Palau d'Esports
Antoni Ferraz, al Palau d'Esports
02/03/2010 19:40

El Sedis Bàsquet ha convocat eleccions per al pròxim 17 d’abril. La renovació de membres i càrrecs de la Junta Directiva es fa necessària perquè el pròxim mes de juny finalitza l’actual mandat, encapçalat per Antoni Ferraz, que no es presenta a la reelecció després de 24 anys vinculat a llocs directius del club, 16 d’ells com a president.

El cens electoral serà exposat des de dimarts 9 de març al divendres 12 de març al carrer Josep Zulueta, 1, de La Seu d’Urgell. D’altra banda, el termini de presentació de candidatures s’obre el dilluns 15 de març i finalitzarà el dijous 8 d’abril. El divendres 9 d’abril es farà la proclamació dels candidats.

Passat el període per atendre possibles reclamacions, que finalitzarà el dijous 14 d’abril, les eleccions tindran lloc el dissabte 17 d’abril de 2010 al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell, de les cinc de la tarda a les set del vespre. Els socis que vulguin votar s’hauran d’acreditar amb el DNI i el carnet de soci del A.E.Sedis Bàsquet.

Si no hi ha cap impugnació fins al dijous dia 22 d’abril, el dilluns 26 d’abril es farà la proclamació definitiva de la nova Junta Directiva, informació que serà comunicada a la Federació Catalana de Bàsquet entre el dimecres 28 i el divendres 30 d’abril.

Les eleccions triaran una candidatura formada per un president, un secretari i un tresorer. Són electors i elegibles els socis numeraris que siguin majors d’edat i no tinguin suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria.

Mostrar formulari de contacte