Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Sedis renova els principals jugadors del sènior masculí

El Sedis renova els principals jugadors del sènior masculí

Vilaró, Ros, Núñez i Bottirolli ja han signat la renovació El club treballa ara per dissenyar la resta de l'equip

Sedis Mausa 2010-11
Sedis Mausa 2010-11
14/07/2011 16:27

El Sedis Bàsquet ja ha tancat la renovació dels primers jugadors que formaran part del projecte per la Lliga EBA de la temporada 2011-12.

El club s'ha assegurat la continuïtat, per exemple, de Roger Vilaró, base de 29 anys i que complirà la 8ena temporada al club. Vilaró ja és una peça molt important per arribar a aconseguir els objectius competitius. El mateix passa amb Albert Ros, aler de 29 anys i referència d'atac amb uns espectaculars registres anotadors. Ros porta ja quatre anys a la Seu. 

També continua Manel Núñez, base-escorta de 29 anys fitxat l'any passat. Carles de Bofarull té així la direcció de l’equip coberta amb garanties. De la seva part, Flavio Bottirolli, aler-pivot de 34 anys, ratifica la fitxa signada a mitjans de la temporada passada per ajudar l’equip amb polivalència en atac i duresa i treball defensiu.

L’objectiu més immediat de Carles Bofarull i la Junta Directiva del club és definir el més aviat possible les cares del joc interior que han d’acompanyar Bottirolli, i continuar completant el joc exterior.

Mostrar formulari de contacte