Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El servei Minuts Menuts de la Seu, el segon més utilitzat de Catalunya

El servei Minuts Menuts de la Seu, el segon més utilitzat de Catalunya

L'any passat va registrar 2.560 usos i només va ser superat per Sant Boi L'espai de guarda acull infants de 0 a 3 anys i facilita a les famílies disposar de més temps

Minuts Menuts - Espai
Minuts Menuts - Espai
31/05/2010 16:20

Minuts Menuts, el servei municipal de guarda de nens i nenes de 0 a 3 anys, ha ofert durant l'any 2009 un total de 2.560 usos. És així el segon municipi de Catalunya amb més nombre d'usos després de Sant Boi de Llobregat. A més a més, s'hi han registrat 105 infants.

Aquestes xifres han estat presentades en l'avaluació del programa Minuts Menuts que ha realitzat la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, i on hi ha participat la regidora de Promoció de la Igualtat de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Pellicer. La responsable del servei municipal recorda que “amb aquest servei es va donant resposta municipal a les famílies urgellenques amb fills petits a través d’aquest tipus de mesures que ajuden a donar temps personal”.

De l'avaluació també es desprèn que durant l'any 2009 s'han realitzat un total de 21.898 serveis als 28 Minuts Menuts oberts a diverses comarques de Catalunya. El motiu pel qual les famílies utilitzen Minuts Menuts són, entre d'altres, poder realitzar les tasques de la llar, assistència sanitària, compres, feina i gestions.

Minuts Menuts es troba situat a l’avinguda del Salòria, número 42. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de les cinc de la tarda a les vuit del vespre i dissabtes d’onze del matí a dues del migdia. El telèfon de contacte és el 637 426 905.

Minuts Menuts és un servei d’accés universal i disposa de 10 places de guarda. El temps màxim de permanència d’un infant al servei és de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana. Els pares i les mares han de portar el material necessari per a la cura del seu fill o filla, com ara bolquers i roba. A més a més, el centre disposa d’una programació setmanal d’activitats lúdico-didàctiques. El preu del servei és d’1 euro per hora, que s’abona a la recollida de l’infant. Només es pot fer reserva de plaça el mateix dia de l’ús, trucant per telèfon al servei entres les cinc i les sis de la tarda.

Mostrar formulari de contacte