Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El túnel de l'Obaga Negra es reobrirà abans de diumenge

El túnel de l'Obaga Negra es reobrirà abans de diumenge

Així ho ha afirmat el conseller Nadal en una entrevista a COMRàdio-RàdioSeu Les obres s’han dut a terme per garantir la seguretat dels usuaris
C-14 (Oliana - Coll de Nargó)
13/08/2009 14:46

El túnel de l’Obaga es reobrirà abans de diumenge, moment en què es normalitzarà la situació a la carretera C-14. Així ho ha explicat avui en una entrevista a COMRàdio-RàdioSeu el conseller de Política Territorial i Obres Públliques de la Generalitat, Joaquim Nadal, que ha assegurat que els treballs al túnel s’han dut a terme per garantir la seguretat dels usuaris.

Per Nadal, tot i que els despreniments eren mínims “s’ha preferit esperar i patir cert desgast polític abans d’obrir la infraestructura i que es detectessin noves irregularitats”. I ha afegit: “Potser es tracta d’un excés de cautela, però que no ens podem permetre de no tenir; ja hi ha prou accidents a la carretera com perquè ens la juguem amb d’altres qüestions”.

El túnel de l’Obaga, a la C-14, al municipi de Peramola, es va tancar al pas dels vehicles el dissabte, dia 1 d’agost, a causa de despreniments provocats per filtracions d’aigua. Després de tornar-se a permetre el trànsit diumenge, els tècnics van decidir restringir de nou el pas fins que no es milloressin els drenatges de la instal.lació. “Esperem que els problemes no es tornin a repetir”, ha manifestat Nadal.

Mostrar formulari de contacte