Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre s'ha traslladat a les Monges

El Telecentre s'ha traslladat a les Monges

Les noves dependències estan integrades al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu

Telecentre
Telecentre
11/07/2007 13:35

El Telecentre de l’Alt Urgell ha estrenat aquesta setmana les noves instal.lacions, situades al centre educatiu i cultural de les Monges, a la Seu d’Urgell. Des de la seva creació, l’abril de l’any 2002, el Telecentre es trobava ubicat a la seu del Consell Comarcal, institució que continuarà sent la responsable de la seva gestió en les noves dependències. El nou Telecentre està integrat en el Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu, que ocupa tota la planta tercera de l’ala nord de l’edifici de les Monges i que té el seu accés pel carrer Capdevila.

A més dels terminals d’accés públic a internet, l’espai compta també amb una àrea que en el futur funcionarà com a viver d’empreses, una aula de formació, una sala de teletreball, una altra de reprografia, sales de reunions i despatxos de treball. De fet, tots els serveis que el Telecentre oferia a les dependències del Consell Comarcal estan també a disposició del públic a la nova ubicació, amb l’avantatge de disposar de més espai i de millors condicions per al desenvolupament de les diverses activitats.

Al llarg dels cinc anys que ha estat en funcionament a la seu del Consell Comarcal, el Telecentre de l’Alt Urgell ha estat una eina eficaç d’accés dels ciutadans a les noves teconologies i a la societat de la informació. En són la prova els 70 usuaris de mitjana per dia, l’ús dels diversos recursos compartits (videoprojectors, ordinadors portàtils, pantalla, cambra digital...) i els cursos de formació que s’hi ha realitzat.

El nou Telecentre està obert al públic des de les nou del matí fins a les dues del migdia i, a la tarda, de cinc a vuit, de dilluns a divendres; l’horari dels dissabtes serà de deu del matí a dues del migdia.

Mostrar formulari de contacte