Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 400 entrevistes de feina al Workshop Ocupacional de la Seu, amb la presència de 23 empreses i 107 demandants

Més de 400 entrevistes de feina al Workshop Ocupacional de la Seu, amb la presència de 23 empreses i 107 demandants

La novena edició ha estrenat nou emplaçament, a la Sala de Sant Domènec, i ha presentat prop de 60 ofertes laborals de companyies de l'Alt Urgell i Andorra. Enguany ha anat precedit de diversos tallers formatius

La Sala de Sant Domènec, nou emplaçament del Workshop Ocupacional de la Seu (Foto: Aj. de la Seu d'Urgell)
La Sala de Sant Domènec, nou emplaçament del Workshop Ocupacional de la Seu (Foto: Aj. de la Seu d'Urgell)
21/10/2022 15:15

Un total de 107 demandants de feina i 23 empreses han participat aquest divendres al 9è Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell, que enguany estrenava nou emplaçament: després que les anteriors edicions s'havien fet al CETAP, enguany s'ha fet a la Sala de Sant Domènec.

Es vol donar així resposta al creixement que ha experimentat l'acció per posar en contacte empreses amb llocs de feina per oferir i treballadors que busquen feina. Així ho demostra el fet que al llarg d'aquest matí i migdia s'han fet fins a 404 entrevistes laborals entre els participants.

La jornada principal del Workshop ha comptat novament amb la presència d'empreses tant de l'Alt Urgell (11) com d'Andorra (12). En conjunt, s'ha presentat prop de 60 ofertes laborals. La majoria, més d'una trentena, per treballar a Andorra; i la resta, més d'una vintena, a la comarca mateix.

Empreses rellevants

Entre les companyies i administracions que s'hi han inscrit n'hi ha algunes de les més rellevants del Principat. Concretament, hi han presentat ofertes de feina Caldea, Via Moda, Grup Pyrénées, Viladomat, Centre Comercial Andorrà, Andbus, River Centre Comercial, el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), SOADCO, Novalec, Cooperativa Interurbana Andorrana-UTE Coopalsa i Pic Negre-Schusski.

Pel que fa a les empreses de la Seu i la comarca, o amb presència a l'Alt Urgell, hi han participat Mafriseu, Adecco, TraldisPorta, NaGrup, Distribucions Alimentàries Seu, Taurus, Pensió Les Flors, Archimedes, Integra Pirineus, PEUSA i l'Associació de Propietaris de la Mancomunitat de Tost-Sant Germé.

Enguany la jornada del Workshop ha culminat tot un mes d'activitat, atès que ara fa un mes ja es van obrir les inscripcions tant per a la sessió d'aquest divendres com per als diversos tallers formatius que s'han organitzat en les setmanes prèvies. En total se n'ha fet set. Cinc d'ells, adreçats a demandants de feina, en què hi ha han participat fins a 70 persones que han pogut preparar-se així per arribar a l'esdeveniment amb més opcions d'èxit. Aquesta formació ha comptat amb el suport de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. 

Els altres dos tallers s'han fet per a les empreses. El primer estava dedicat a fiscalitat i tràmits relacionats amb el treball transfronterer a Andorra; i el segon, als tràmits digitals (factura electrònica, certificat digital i portals de contractació). Hi han participat 5 empreses.

Mostrar formulari de contacte