Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eleccions 22-M: Municipi de Bassella

Eleccions 22-M: Municipi de Bassella

Xavier Esteve, del Partit Popular, ja té garantida l'alcaldia L'alcalde valora positivament la feina feta durant els darrers anys 
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
19/05/2011 09:59

MUNICIPI DE BASSELLA

Extensió:
70,80 Km2
Població:
259 habitants

La base econòmica de Bassella és l'agricultura i la ramaderia. La major part de les terres de conreu és de regadiu, on és important la producció de patates. Al secà es cultiva ordi, blat i civada. Hi ha algunes explotacions de vestiar vacú, oví i porcí.

El nucli de població més important, quant a nombre d'habitants i activitat socioeconòmica, és Ogern, situat a llevant del municipi, prop del límit amb el Solsonès. Els altres pobles del municipi són Altés, la Clua, Guardiola de Segre, Mirambell i Serinyana.

(Informació: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

Eleccions 22-M

Bassella és un dels municipis catalans que ja saben qui serà l’alcalde dels pròxims quatre anys sense haver d’anar a votar. S’ha presentat una única candidatura, encapçalada per Xavier Esteve, del Partit Popular, enguany sense alternativa de CIU.

Esteve es marca com a objectiu principal la millora dels serveis bàsics al terme. En aquest sentit, fa un bon balanç de la feina feta els darrers quatre anys, en què s’ha invertit, per exemple, en l’adequació de la xarxa d’aigua potable i els accessos a les masies. Esteve també valora positivament el fet d’haver dotat els nuclis amb locals socials o sales polivalents.

Tanmateix, des del PP s’assenyala que encara queden pendents els regadius de compensació per la construcció del pantà de Rialb. “És una qüestió que caldrà solucionar amb l’administració competent”, indica Esteve.

L’alcalde remarca que la nova legislatura s’afronta “amb ganes i empenta, a més de amb un compromís clar de millora”.

Candidatures

Partit Popular (PP)

1. Xavier Esteve Bach
2. Martí Angrill Vilana
3. Joan Vilaseca Caelles
4. Joaquim Pascuet Mollet
5. Olivia Call Riu
6. Josep Lluís Roca Blanch
7. Enric Escolies Escolies

Mostrar formulari de contacte