Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Eleccions 24-M: Municipi de Josa i Tuixén

Eleccions 24-M: Municipi de Josa i Tuixén

Carme Valls opta a la reelecció sota les sigles de CiU La fins ara alcadessa destaca la joventut de l'equip que es presenta als comicis de diumenge que ve

Eleccions Municipals 2015 - Logo
Eleccions Municipals 2015 - Logo
20/05/2015 19:38

ELECCIONS MUNICIPALS 2015 – MUNICIPI DE JOSA I TUIXÉN

Algunes dades:

Extensió: 79,51 km2
Població: 128 habitants

Tradicionalment agrari, ramader i forestal, el municipi de Josa i Tuixén s'ha orientat els últims anys cap al sector turístic. La creació d'una estació d'esquí nòrdic i l'obertura de diverses residències-casa de pagès hi va contribuïr de manera especial.

La major part de la població del municipi es concentra al poble de Tuixén i la resta, a Josa.

(Informació: CCAU)

Resultats de les eleccions del 2011:

L'alcaldia va ser per per a CiU, essent reelegida Carme Valls, amb tots 5 regidors. El PP i Progrés Municipal no van obtenir cap representant.

 

Eleccions del 24-M:

Tercera vegada que es presenta Carme Valls a Josa i Tuixén, en aquesta ocasió novament sota les sigles de CiU. L'alcaldessa torna a perfilar-se com a màxima representant municipal, tenint en compte que els candidats de Compromís X Josa i Tuixén (Julita Torrevejano) i del Partit Popular (Lázaro Charles Serra) no són del territori.

Valls destaca que lidera una candidatura jove que intentarà "continuar treballant a favor del municipi amb noves idees i fomentant la convivència". La manca de subvencions han dificultat la gestió de nous projectes durant els últims quatre anys, però s'ha aconseguit fer el manteniment d'edificis i serveis. Com a oportunitat, la futura alcaldessa remarca que el turisme continua essent l'aposta principal. Així mateix, advoca per mantenir l'escola i crear atractius per al jovent i la gent gran.

 

Candidatures:

CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU)
01. Maria Carmen Valls Piera
02. Marta Poch Massegú
03. Montserrat Huertas Marin
04. Horacio Daniel Bolzoni
05. Raul Alcaraz Diaz

COMPROMÍS X JOSA I TUIXÉN-CANDIDATURA DE PROGRÉS (CxJT-CP)
01. Julita Torrevejano Montilla

PARTIT POPULAR DE CATALUNYA / PARTIDO POPULAR DE CATALUÑA (PP)
01. Lázaro Charles Serra
 

Mostrar formulari de contacte