Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Agents Rurals alliberen un xoriguer a l'Escola de Castellciutat

Els Agents Rurals alliberen un xoriguer a l'Escola de Castellciutat

L'acció s'ha dut a terme amb motiu de l'inici del programa de sensibilització i educació ambiental eduCAR 2016. La iniciativa s'ha repetit a 40 centres de les comarques catalanes

Alliberament d'un xoriguer a l'Escola de Castellciutat
Alliberament d'un xoriguer a l'Escola de Castellciutat
30/09/2016 18:30

Els Agents Rurals han alliberat aquest divendres a l'Escola de Castellciutat un xoriguer amb motiu de l'inici del programa de sensibilització i educació ambiental eduCAR 2016. Aquesta activitat, que s'ha complementat amb una explicació sobre aquesta au i la tasca del col.lectiu, s'ha fet de forma simultània a 40 centres educatius d'arreu de Catalunya.

El projecte eduCAR compta amb xerrades i activitats per conscienciar diferents col.lectius de la importància d'aprendre a estimar i conservar el medi natural. Durant el curs 2015-2016 es van realitzar un total de 1.361 activitats, amb una assistència de 42.576 persones, majoritàriament alumnes.

El programa eduCAR inclou enguany com a novetat la xerrada "Pirates d'aigua dolça" sobre la importància de la biodiversitat dels rius.

El xoriguer (falco tinnunculus) és un petit falcó que es pot identificar perquè fa "l'aleta" (s'aguanta en un punt a l'aire) a l'hora de caçar, tot observant la seva presa.

Mostrar formulari de contacte