Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els allotjaments rurals de l'Alt Urgell i la Cerdanya pengen el cartell de complet

Els allotjaments rurals de l'Alt Urgell i la Cerdanya pengen el cartell de complet

Registren un 100% d'ocupació el cap de setmana de Nadal i el de Cap d'Any La diversificació d'activitats fa que la demanda sigui molt alta

Turisme Rural a l'Alt Urgell - Logo
Turisme Rural a l'Alt Urgell - Logo
31/12/2014 13:10

Els allotjaments rurals de l'Alt Urgell i la Cerdanya han penjat el cartell de complet durant les festes nadalenques. El president de l'Associació de Turisme Rural d'ambdues comarques (TRAU), Josep Maria Troguet, ha valorat a l'ACN molt positivament l'ocupació durant aquestes dates i creu que la diversificació d'activitats ha fet que la demanda sigui molt alta.

Troguet explica que l'Alt Urgell i Cerdanya estan "situades estratègicament", ja que hi ha moltes pistes d'esquí properes. "A menys d'una hora tens diferents tipus d'esquí i això ens afavoreix", comenta. I afegeix: "Les activitats per a després de l'esquí, les possibilitats de comerços i la proximitat d'Andorra també són importants perquè els allotjaments de la zona siguin molt valorats, amb l'afegit que nosaltres els donem més tranquil·litat que la que poden trobar al Principat".

L'ocupació durant el cap de setmana de Nadal va ser del 100%, tenint en compte que el cap de setmana començava a partir del dia 25. Aquests dies de final d'any també s'han omplert els establiments i la majoria de les cases encara estan rebent peticions, tot i que fa setmanes que estan totes les places reservades. Pel que fa a Reis, les perspectives també són de ple per a les cases independents i del 80% per a les compartides.

A les cases rurals de l'Alt Urgell i la baixa Cerdanya no hi queda cap llit pel pont de cap d'any, segons ha especificat Josep Maria Troguet. Els prop de seixanta allotjaments de turisme rural associats estan plens.

Mostrar formulari de contacte