Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els 'bloggers' de My Family Passport narren la seva experiència al Rafting Parc

Els 'bloggers' de My Family Passport narren la seva experiència al Rafting Parc

La família que elabora el conegut bloc especialitzat ha divulgat la seva estada a la Seu. El Parc Olímpic del Segre comença a donar a conèixer la seva nova marca turística, adreçada especialment a aquest perfil de visitants

La família de 'My Family Passport', al Rafting Parc
La família de 'My Family Passport', al Rafting Parc
02/05/2016 14:05

Els bloggers de My Family Passport, una família experta en aconsellar de primera mà viatges amb infants arreu del món, han visitat aquest cap de setmana el Rafting Parc -nova marca turística del Parc del Segre- i han explicat la seva experiència a través de les xarxes socials. La família, formada pel pare, la mare i els dos fills, han gaudit de les diverses experiències que ofereix el recinte lúdic i esportiu de la Seu i n'han publicat de manera simultània imatges a Twitter, Instagram i Facebook, alhora que n'han deixat constància al seu bloc d'internet.

Els components de My Family Passport han fet piragüisme i ràfting al canal i escalada al rocòdrom, segons han detallat des de l'Ajuntament de la Seu. També han dinat al renovat restaurant del Parc del Segre, s’han desplaçat en BTT fins a la formatgeria artesana Cal Majuba i han visitat l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i el nou producte turístic de La Seu Medieval. 

Aquesta família pertany a la comunitat de bloggers enfocada als viatges i experiències per al públic familiar anomenada Travel with Kids Group, que conformen cinc bloggers diferents. Els altres blocs especialitzats són Bienvenidos a Lilliput, El Pachinko, Mi pequeño Gulliver i Viajares, els quals també compartiran properament aquesta experiència al Rafting Parc.

Etiqueta #RaftingParc

De la visita se n'ha fet difusió sota l’etiqueta #RaftingParc, que s'espera que rebi unes 10.000 impressions a Facebook i 200.000 a Twitter. Aquesta és una de les primeres accions amb què es vol donar a conèixer la nova marca, amb la qual el complex urgellenc vol esdevenir un referent en el turisme familiar a Catalunya, tot subratllant la combinació entre espots de natura i seguretat. Per això, el lema d'aquesta nova etapa és L’aventura segura, ja que s'hi pot gaudir del ràfting i de la resta d’activitats aquàtiques independentment de la climatologia i sense risc, gràcies a les més estrictes mesures de seguretat de què disposa el Parc Olímpic del Segre.

Mostrar formulari de contacte