Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els col.legis de l'Alt Urgell completen la col.laboració amb el Banc d'Aliments

Els col.legis de l'Alt Urgell completen la col.laboració amb el Banc d'Aliments

El CEIP Albert Vives ha presentat com a novetat el Tió Solidari, que s'ha omplert durant aquests dies El Pau Claris també ha finalitzat la recollida i ha dedicat les activitats de Nadal a l'astronomia

18/12/2009 16:48

El CEIP Albert Vives de la Seu d'Urgell ha fet aquest divendres al migdia el lliurament d'aliments recollits a través del 'Tió Solidari'. L'acte s'ha fet al mateix Banc d'Aliments, a les dependències de l’Ajuntament de la Seu, per part d'una representació d'alumnes d'aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, i la presidenta de l'AMPA, Rosa Ginesta. A més del consistori urgellenc, el banc també implica el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

Aquesta novetat se suma a l'aportació solidària d'aliments que han fet com cada any el conjunt d'escoles de l'Alt Urgell. S'ha recollit pasta, arròs, llegums, oli, farina i també productes de neteja personal i de la llar, per a persones amb dificultats econòmiques.

La regidora de Serveis Socials Anna Vives, creu que el nou Tió Solidari "esperona la innovació en la campanya anual de recollida d’aliments". Vives ha estès "l’agraïment a totes les altres escoles, que com cada any han col•laborat en el projecte”.

Precisament un altre d'aquests centres, el Col.legi Pau Claris, també ha finalitzat avui aquesta activitat, que s'emmarca en les diverses propostes de classe relacionades amb el Nadal. Enguany el tema central ha estat l'astrononomia. Llunes, sols  estels, planetes, astronautes, habitants de tot el món i fins i tot extraterrestres han desfilat pel centre. La directora, Lourdes Porta, ha detallat que s'ha fet un homenatge al professor Josep M. Bosch, del Centre d’Observació de l’Univers d’Àger, que va dedicar a la comunitat educativa l’important descobriment d’un nou asteroide, el mes de setembre passat.

També amb relació amb aquest final de trimestre, el director del CEIP Albert Vives, Isidor Alberich, ha volgut agrair la col•laboració de tothom per fer possible el 'tió solidari' i ha afegit que aquesta iniciativa “servirà per unificar diferents activitats solidàries, que de vegades són disperses, i treballar la part més solidària del Nadal entre els nostres alumnes”. Per la seva part, Lluís Anton Nodar, director de Càritas Parroquial, ha donat les gràcies per aquesta aportació d'aliments i ha felicitat l’escola per la iniciativa.

  • Tió Solidari - Escola Albert Vives
    Tió Solidari - Escola Albert Vives
  • CEIP Pau Claris - Nadal 2009
    CEIP Pau Claris - Nadal 2009

Mostrar formulari de contacte