Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Diables de l'Alt Urgell ofereixen novament la Sala dels Horrors

Els Diables de l'Alt Urgell ofereixen novament la Sala dels Horrors

Es podrà visitar aquest dijous, des de les 9 del vespre, i divendres i dissabte de les 7 de la tarda a les 11 de la nit. Enguany l'activitat presenta novetats i sorpreses en l'escenografia i els personatges

La Sala dels Horrors (Diables de l'Alt Urgell)
La Sala dels Horrors (Diables de l'Alt Urgell)
30/10/2019 12:03

Tot coincidint amb Tots Sants, els Diables de l'Alt Urgell organitzen la Sala dels Horrors, que enguany torna a ocupar la Sala de Sant Domènec. L'antiga església gòtica de la Seu d'Urgell es transformarà en un recorregut terrorífic amb escenografia, ensurts i personatges d'una temàtica secreta, que els espectadors hauran de descobrir.

La Sala dels Horrors s'obrirà aquest dijous 31, vigília de Tots Sants, quan es podrà visitar des de les 9 del vespre i fins a les 12 de la nit. També estarà oberta divendres 1 i dissabte 2 de novembre; en tots dos casos, de les 7 del vespre a les 11 de la nit. L'entrada tindrà un cost de 2 euros.

Els membres del grup asseguren que l'edició d'enguany serà "un pas més en l’àmbit de la producció" i que els assistents es trobaran amb moltes sorpreses i novetats. Aquest octubre els Diables ja han avançat alguns detalls del muntatge a través dels seus perfils a les xarxes socials. A més a més, els assistents podran participar en diversos sortejos per aconseguir entrades.

La Sala dels Horrors compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet i RàdioSeu.

Mostrar formulari de contacte