Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Els encants dels Canonges', nova activitat de la Fira de Sant Ermengol

'Els encants dels Canonges', nova activitat de la Fira de Sant Ermengol

La proposta comercial vol reincorporar el centre històric de la ciutat al certamen Hi poden participar tot tipus d'establiments de la ciutat, empreses o particulars, que tinguin algun producte per exposar i vendre

Ansay - President Associació Veïns i Botiguers del Casc Antic
Ansay - President Associació Veïns i Botiguers del Casc Antic
17/09/2009 17:19

L'Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, la Seu Comercial, la Unió de Botiguers de la Seu i la Secretaria de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, organitzaran el primer mercat de brocanters, col·leccionisme i ocasió els pròxims dies 17 i 18 d'octubre.  La iniciativa, sota el nom 'Els Encants dels Canonges', es farà al carrer dels Canonges en el marc de la Fira de Sant Ermengol.

Segons els organitzadors, "l'objectiu d'aquesta nova proposta és reincorporar activament els carrers del centre històric de la Seu, principalment els Canonges, Santa Maria i adjacents a la Fira de Sant Ermengol, a través d'una activitat nova i popular en la que poden participar els mateixos establiments del carrer, de la ciutat i empreses o particulars que tinguin productes per exposar i vendre".

De moment, la proposta comercial ha obtingut una molt bona acceptació per part dels comerciants i veïns dels carrers on tindrà lloc aquest mercat dels encants, els quals majoritàriament han confirmat la seva participació.

Cal destacar que els organitzadors de l'activitat ofereixen una parada a tots els professionals i particulars que hi vulguin exposar els seus productes. La participació no comportarà cap despesa econòmica.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a Dietètica Carmen, establiment situat al carrer dels Canonges de la Seu (telèfon 609527163). El termini per a les inscripcions finalitza el 3 d'octubre.

Mostrar formulari de contacte