Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els grups BatukaSeu i Batokatú d'Oliana participen al Break, un concurs de batucades

Els grups BatukaSeu i Batokatú d'Oliana participen al Break, un concurs de batucades

La trobada tindrà lloc aquest diumenge, 23 d'abril, i coincideix amb la BBVA CX Cursa Bombers Lleida. Fins aquest dissabte a les 21 hores estan obertes les votacions populars

21/04/2017 19:55

Els grups BatukaSeu i Batokatú d'Oliana participaran un any més al Break, un concurs de batucades i percussió que coincideix amb la BBVA CX Cursa Bombers Lleida. La trobada tindrà lloc aquest diumenge, 23 d'abril, a Lleida.

Les bases inclouen dues categories, una de competitiva i un altra de no competitiva, que es desenvolupa paral·lelament a la cursa de running. Cada grup de batucades es col·loca en un punt quilomètric del circuit i anima els corredors i la gent que surt al carrer. Després, es fa una rua a la recta d'arribada, moment en què el jurat duu a terme la valoració.

Cal destacar que, a més a més, hi ha una votació popular, que influeix en la puntuació final. La possibilitat de votar finalitza dissabte a les 21 hores. Els premis en la categoria competitiva són de 600 euros (1r premi), 300 euros (2n premi) i 150 euros (3r premi).

El Break comptarà enguany amb la participació també de Tam Tam Tukem d'Altorricó, Turukutà de Lleida i Drums d'Esplugues de Llobregat.

  • BatukaSeu
    BatukaSeu
  • Batokatú d'Oliana
    Batokatú d'Oliana

Mostrar formulari de contacte