Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els Parcs Naturals estudien cobrar per determinats serveis

Els Parcs Naturals estudien cobrar per determinats serveis

Això els permetria disposar de recursos propis La Junta Rectora del Parc Natural de l'Alt Pirineu ratifica Agustí López com a president

Parc Natural de l'Alt Pirineu - Palau, Escorihuela i López
Parc Natural de l'Alt Pirineu - Palau, Escorihuela i López
26/10/2011 09:24

Els parcs naturals podrien cobrar en un futur per alguns dels serveis que ofereixen. Així ho ha anunciat el director general de Medi Natural, Josep Escorihuela, que ha presidit aquest dimarts la Junta Rectora del Parc Natural de l'Alt Pirineu (PNAP). Segons informa l'ACN, per Escorihuela, "això permetria als espais protegits disposar de recursos propis".

En un altre ordre de coses, la Junta ha ratificat Agustí López com a president del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Durant l'elecció s'ha destacat que López és "una persona del territori" i coneixerà de forma directa els seus problemes i demandes.

Les línies de treball del Parc continuaran centrant-se els pròxims anys en la dinamització dels sectors econòmics presents al PNAP. Escorihuela recorda que l'espai natural "no ha de ser vist com una figura de prohibició, sinó com una eina de dinamització del territori".

Tant Escorihuela com López han destacat la necessitat de col·laborar amb altres parcs veïns. López ha dit que cal optimitzar recursos amb el Parc Nacional d'Aigüestortes.

Mostrar formulari de contacte