Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els pares accepten un augment de la quota de l'escola bressol d'Organyà

Els pares accepten un augment de la quota de l'escola bressol d'Organyà

El rebut se'ls incrementarà 15 euros per assegurar la continuïtat del servei En una reunió amb els pares, l'Ajuntament ha descartat aquest dilluns la possibilitat de tancar l'escola bressol
Guarderia Organyà - Reunió pares
30/08/2011 10:21

La guarderia d'Organyà continuarà oberta després que els pares, reunits ahir amb responsables de l'Ajuntament, hagin acceptat pagar un plus de 15 euros en la quota mensual per compensar la retallada d'ajudes de la Generalitat. Així, el rebut se'ls incrementarà un 10%, i passarà de 125 euros a 140.

Gràcies a l'acord, a partir del cinc de setembre els deu alumnes i les dues educadores de la llar d'infants de l'escola Miret i Sans podran començar el curs amb total normalitat. Una mare que porta el seu fill a l'escola bressol, la Marta Manrique, ha manifestat en declaracions a l'ACN que "l'augment de la quota és una despesa que es pot suportar i que cal assumir".

L'Ajuntament d'Organyà paga una cinquena part del cost que té l'escola bressol, uns 45.000 euros (segons dades de l'any passat). Segons explica Fiol a l'ACN, aquesta quantitat es podria doblar enguany. En aquest sentit, l'alcalde s'ha mostrat satisfet per l'actitud dels pares i, alhora, ha negat que en cap moment s'hagi plantejat el tancament de l'equipament.

La Generalitat va aprovar passar dels 1.800 euros de subvenció a l'any per cada plaça de llar d'infants als 1.600, el que suposa una disminució de l'11%. A més, la reducció de les ajudes s'aplica de forma retroactiva al curs passat, el que suposa complicacions per a nombrosos consistoris, com el d'Organyà, que ho tindrà difícil per poder retornar els diners del 2010.

Mostrar formulari de contacte