Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els pediatres de l'Alt Urgell estrenen una web amb consulta virtual

Els pediatres de l'Alt Urgell estrenen una web amb consulta virtual

La pàgina ofereix consells i respostes personalitzades als dubtes de les famílies El nou servei vol contribuir a millorar l'atenció en una àrea amb poca densitat i amb població dispersa

Hospital de la Seu d'Urgell
Hospital de la Seu d'Urgell
19/10/2011 11:29

Els pediatres de l'Alt Urgell estrenen web amb consulta virtual. La nova pàgina Pediatria dels Pirineus pretén "garantir una atenció pediàtrica, primària i hospitalària, organitzada, de qualitat, sostenible i eficient" en una àrea geogràfica del país "on tradicionalment hi ha hagut dificultats per garantir les cobertures".

La web consta de diversos apartats: inici, organització, serveis, informació i consells, contacte i un consultori virtual. En aquest darrer apartat s'explica com es pot realitzar una consulta pediàtrica per Internet.

En l'apartat d'informació i consells hi ha les preguntes més freqüents, com ara quina quantitat d'antitèrmic se li ha de donar als fills o bé quan pot tornar el fill a l'escola si ha estat malalt.

Pediatria dels Pirineus inclou l’atenció hospitalària a la Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell i l’atenció primària a les dues Àrees Bàsiques de Salut de la comarca, les de la Seu i Oliana.

Mostrar formulari de contacte