Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els preus a la demarcació de Lleida augmenten dues dècimes i fixen una taxa interanual del 3,7 per cent

Els preus a la demarcació de Lleida augmenten dues dècimes i fixen una taxa interanual del 3,7 per cent

14/06/2011 11:57

Els preus el maig a la demarcació de Lleida van augmentar dues dècimes, segons ha informat l'Institut d'Estadística espanyol. L'increment de dues dècimes dels preus en relació amb l'abril deixen una taxa interanual del 3,7%, dues dècimes per sobre de la mitjana catalana que va ser del 3,5%, idèntica a la de l'estat espanyol.

La taxa interanual del 3,7% al maig suposa una disminució d'aquest índex després de cinc mesos consecutius d'augments, amb l'excepció del març, que va registrar un comportament pla en relació amb el mes anterior. En relació amb l'abril, la taxa interanual del 3,7% és tres dècimes inferior.

A Catalunya, els preus el maig van quedar igual que l'abril gràcies a la caiguda de l'1,8% dels preus vinculats al sector turisme (viatges organitzats) com a conseqüència de les promocions post Setmana Santa de l'abril. Aquesta disminució de preus, s'afegeix a la dels carburants, que també baixen.

Mostrar formulari de contacte