Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els productes de la botiga de segona mà de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, a Internet

Els productes de la botiga de segona mà de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, a Internet

El llistat inclou articles diversos a preus molt reduïts La crisi econòmica ha fet que els ingressos obtinguts a través de la reutilització s'hagin triplicat durant l'últim any

Mancomunitat - Botiga segona mà
Mancomunitat - Botiga segona mà
26/10/2011 12:11

La botiga d'articles de segona mà de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet ofereix a partir d'ara la possibilitat de consultar tots els productes que s'hi venen i el seu preu a través d'Internet. El llistat inclou articles per a nadons, de bricolatge, electrònica, llar, mascotes, motor, esports i oci, informàtica o electrodomèstics. També s'hi poden trobar joguines i jocs, música, llibres i cinema, entre altres.

La iniciativa pretén acostar a tothom la reutilització, sense reduir-la a l'espai físic del local, ubicat a l'avinguda del Valira de la Seu d'Urgell. La botiga té un horari d'obertura limitat (de dilluns a dissabte, de les 10.00 a les 14.00 hores).

El president de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, Antoni Capdevila, ha destacat l'èxit actual de la botiga de segona mà. En aquest sentit, els ingressos "s'han triplicat" durant aquest any, i han passat de 3.000 a 9.000 euros. Per Capdevila, la clau de la bona rebuda d'aquesta proposta és l'actual conjuntura econòmica.

A través del projecte 'Impuls' de la Generalitat de Catalunya ara s'intentarà buscar treballadors perquè facin tasques de selecció de productes per a la botiga. D'altra banda, properament es farà una promoció de la iniciativa, perquè hi participi més gent.

Mostrar formulari de contacte