Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Els tècnics garanteixen la seguretat del recinte de l'església de Sant Agustí

Els tècnics garanteixen la seguretat del recinte de l'església de Sant Agustí

Els assajos del Ball Cerdà es traslladen avui i demà a l’edifici del Centre Cívic l’Escorxador

23/08/2007 14:27

Membres de la brigada municipal han treballat aquest migdia per refer la teulada del campanar de l’absis de l’església de Sant Agustí, que acull la biblioteca local. Després del despreniment d’una llosa de mig metre d’amplada durant l’assaig del ball cerdà d’ahir a la tarda, des de l’Ajuntament de la Seu s’ha decidit donar les garanties màximes de seguretat a l’edifici i dur a terme la intervenció, tot i que l’anàlisi dels Bombers de la Generalitat que es va dur a terme ahir al vespre dóna llum verd a la utilització del recinte i en descarta la perillositat.

L’incident va passar durant l’assaig dels balladors més petits, d’entre 4 i 7 anys, cap a les sis de la tarda. No van haver de lamentar-se danys personals ja que els més menuts en aquell moment es trobaven a cobert, a causa de la pluja. La llosa va caure prop de la directora del ball, Dolors Carrillo.

Poc després del despreniment, els cossos de policia van establir un perímetre de seguretat al lloc de l’impacte de la teula, perquè no se sabia si hi havia alguna altra peça que estigués malmesa. Els bombers van revisar posteriorment l’estat de la teulada i la fixació de les lloses, i van assegurar que no hi havia cap perill.

Els actes previstos al pati de Sant Agustí durant la Festa Major no hauran de canviar d'ubicació. El regidor de cultura de l'Ajuntament de la Seu, Miquel Colom ha subratllat que "el més important és que ningú va prendre mal i que la instal.lació compleix totes les garanties".

Els assajos del Ball Cerdà es traslladen avui i demà a l’edifici del Centre Cívic l’Escorxador.

  • Intervenció dels bombers per a la revisió de la cúpula de Sant Agustí (Tatiana Gallardo)
    Intervenció dels bombers per a la revisió de la cúpula de Sant Agustí (Tatiana Gallardo)
  • Intervenció dels bombers a l'Església de Sant Agustí 2 (Tatiana Gallardo)
    Intervenció dels bombers a l'Església de Sant Agustí 2 (Tatiana Gallardo)
  • Cúpula del recinte de Sant Agustí (Tatiana Gallardo)
    Cúpula del recinte de Sant Agustí (Tatiana Gallardo)

Mostrar formulari de contacte