Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Emergències confirma que el Parc de Bombers del Pont de Suert tindrà funcionaris de manera permanent

Emergències confirma que el Parc de Bombers del Pont de Suert tindrà funcionaris de manera permanent

Jordi Solà afirma que els voluntaris que hi han renunciat seran benvinguts si hi volen tornar a col·laborar. Cinc dels quinze efectius que hi havia fins ara han decidit continuar-hi

Oficines del Parc de Bombers del Pont de Suert (Foto: ACN)
Oficines del Parc de Bombers del Pont de Suert (Foto: ACN)
09/08/2017 18:45

El cap de la Regió d'Emergències de Lleida, Jordi Solà, ha confirmat que el Parc de Bombers del Pont de Suert es mantindrà operatiu, fins a finals d'agost, gràcies a bombers funcionaris vinguts d'altres punts de Catalunya, que hi seran tot fent hores extres. Aquesta situació serà de transició fins que al setembre aquest parc passi a ser mixt, amb presència de bombers funcionaris les 24 hores i amb el reforç dels voluntaris de la comarca que hi vulguin col·laborar.

La decisió que els funcionaris ja entrin a treballar al parc, prevista a partir del mes vinent, s'ha avançat després que deu dels voluntaris decidissin dilluns deixar de prestar el servei per un desacord en el plantejament del futur del Parc a partir de l'1 de setembre. Solà ha recordat que el Parc de Bombers del Pont de Suert té una història de 34 anys de servei a la comarca i que el seguirà prestant.

De la quinzena de bombers voluntaris n'han quedat un terç, cinc, que no han renunciat a prestar el servei i segueixen operatius donant suport als tres funcionaris que hi haurà de servei al Parc del Pont de Suert. El cap de la Regió d'Emergències de Lleida ha volgut deixar clar que si els bombers voluntaris que han abandonat el parc es repensen la decisió "seran benvinguts en el nou projecte" i que tothom és necessari. En tot cas, Solà ha confirmat que el Departament d'Interior aposta definitivament per integrar el Pont de Suert a la llista de poblacions que tenen bombers professionals, en resposta a la demanda que havien fet els sindicats.

Mostrar formulari de contacte