Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Empreses turístiques de l'Alt Urgell aprofiten Fitur per ampliar mercats

Empreses turístiques de l'Alt Urgell aprofiten Fitur per ampliar mercats

L'estand de Turisme de Catalunya ha servit per concertar entrevistes amb negocis especialitzats El Consell Comarcal destaca les possibilitats dels esports d'aventura i dels aliments artesans locals
Turisme La Seu, a Fitur
26/01/2012 11:25

El saló de turisme Fitur, celebrat la setmana passada a Madrid, ha estat aprofitat per algunes empreses de l'Alt Urgell per intentar obrir nous mercats i atraure visitants a la comarca.

A banda de la tradicional distribució d'informació, l'estand turístic de Catalunya també ha servit perquè les empreses interessades es posessin en contacte de cara a possibles acords. La tècnica de Turisme del Consell Comarcal, Montse Ripoll, assenyala que entre els negocis que han sol.licitat reunions hi ha àmbits com el turisme rural, els touroperadors i els esports d'aventura.

Precisament, aquest darrer camp és una de les ofertes que s'ha volgut donar a conèixer enguany, tenint en compte les possibilitats d'explotació de l'Alt Urgell en modalitats com per exemple el parapent.

Montse Ripoll també ha valorat positivament el fet que Turisme de Catalunya hagi promocionat els aliments artesans de l'Alt Urgell i la Cerdanya com un atractiu turístic més.

Des de l'oficina de turisme del Consell Comarcal consideren, però, que no cal deixar de banda l'organització de congressos i esdeveniments, ja que han de continuar sent una font important d'ingressos, especialment per a la Seu.

Fitur és un dels salons de turisme més rellevants d'Europa i enguany ha comptat amb representants de 162 països. L'estand de Catalunya, en el qual estava ubicat l'Alt Urgell, ha estat premiat com el millor d'aquesta edició.

Mostrar formulari de contacte