Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / En marxa les obres de reforma del parc del Cadí de la Seu d'Urgell

En marxa les obres de reforma del parc del Cadí de la Seu d'Urgell

Les primeres intervencions seran la retirada de mobiliari urbà i l'eliminació de la tanca verda d'arbustos. El projecte de millora vol dignificar i modernitzar l'espai públic

Remodelació del parc del Cadí de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
Remodelació del parc del Cadí de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
30/08/2018 12:30

Les obres de reforma del parc del Cadí de la Seu d'Urgell han començat aquest dijous amb la retirada de mobiliari urbà, com bancs i papereres. La pròxima intervenció serà l'eliminació de la tanca verda d'arbustos que separa l'espai públic del carrer Ramon Llambart, amb l'objectiu de compensar el desnivell que hi ha amb unes escales de pedra natural que donaran accés a la plaça de forma progressiva.

El projecte també inclou la renovació del mobiliari urbà en la seva totalitat, amb parterres de corten i bancs perquè passejants i visitants s'hi puguin asseure tot contemplant les vistes al Cadí. A més a més, s'instal·laran seients de cara a l'absis de la catedral. Així mateix, damunt del dipòsit d'estella, es crearà un espai per seure en grup, que també podrà fer funcions d'escenari. Finalment, la tanca del mirador es canviarà íntegrament.

L'Ajuntament de la Seu vol amb aquesta intervenció "dignificar i modernitzar la zona", a més d'obrir l'espai i connectar-lo amb la façana posterior de la catedral de Santa Maria d'Urgell.

El Parc del Cadí, ubicat entre l'Arxiu Diocesà del Bisbat d'Urgell i l'edifici de l'Ajuntament, és un dels principals miradors de la Seu. Els treballs tindran un cost de 90.000 euros.

Mostrar formulari de contacte