Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Enfeina't', nou cicle de xerrades sobre el món laboral

'Enfeina't', nou cicle de xerrades sobre el món laboral

L'activitat, dividida en quatre blocs, vol ajudar a trobar feina, millorar laboralment o crear la pròpia empresa Les conferències seran entre 30 de març i el 5 d'octubre, amb el primer bloc a l'Oficina Jove i els següents al Telecentre

Telecentre - Curs
Telecentre - Curs
11/03/2010 16:31

Diverses institucions i entitats de l’Alt Urgell, encapçalades pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de la Seu, han sumat esforços per posar en marxa un cicle de xerrades de treball. Sota el títol Enfeina’t, tenen com a objectiu facilitar la tasca de trobar feina, millorar laboralment o crear el propi negoci.

El cicle Enfeina’t consta de quatre blocs. El primer estarà dedicat al treball a l’estranger i el treball en el lleure. Començarà el 30 de març amb una xerrada sobre els camps de treball; continuarà l’1 d’abril amb el treball com a monitor de lleure i es clourà el 20 d’abril amb una sessió dedicada al treball a l’estranger i els programes de mobilitat europea. Tots tres actes es faran a l’Oficina Jove de la Seu-Alt Urgell.

A partir de llavors, totes les xerrades seran al Telecentre. El segon bloc estarà enfocat al mercat laboral. El 23 d’abril es parlarà, a nivell bàsic, del contracte de treball; el 4 de maig, del contracte laboral i les prestacions i, finalment, l’11 de maig, dels serveis d’ocupació i orientació.

Les eines de recerca de feina seran el tercer bloc. El 18 de juliol, s’explicarà com elaborar el currículum i la carta de presentació; el 25 de maig, les entrevistes de treball; el 8 de juny, les proves de selecció i, el 15 de juny, la recerca de feina per Internet. Aquestes quatre xerrades es faran també al Telecentre.

El quart bloc de conferències estarà dedicat a l’emprenedoria. El 21 de setembre, es tractaran les formes jurídiques i els ajuts, mentre que el 5 d’octubre hi haurà un seminari sobre generació d’idees.

Per obtenir-ne més informació i per inscriure’s, els interessats poden adreçar-se al Telecentre o a l’Oficina Jove mitjançant els correus electrònics telecentre@ccau.cat i treball.alturgell@oficinajove.cat, o bé als telèfons 973 355 798 i 973 355 608.

També s'han implicat en l'’organització del projecte el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Oficina Jove, el programa Alt Urgell en Xarxa, ASPID, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, el Departament de Treball de la Generalitat, el Fons Social Europeu, COCAT, Punt Òmnia i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte