Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enllestit el programa d'activitats de la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges

Enllestit el programa d'activitats de la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges

La Seu tornarà a l'edat mitjana el cap de setmana del 3 i 4 de juny. L'esdeveniment, que ocuparà el centre històric, proposa una gran diversitat de propostes per a tots els públics

Mercat Medieval dels Canonges
Mercat Medieval dels Canonges
12/05/2017 17:50

La Seu d’Urgell ja té enllestit el programa d’activitats de la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges, que tindrà lloc el primer cap de setmana del mes de juny, els dies 3 i 4. L'esdeveniment medieval ocuparà l’eix format pel carrer dels Canonges, el carrer de Lluís de Sabater i la plaça dels Oms, al voltant de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Aquest mercat, que transportarà els veïns i visitants a l’edat mitjana, proposa una gran diversitat d’activitats pensades per a tots els públics: tallers i jocs infantils, espectacles de lluites, malabars, cercaviles, contes i música medieval, una taverna de productes locals, entre d’altres propostes lúdiques.

A més a més, el Mercat Medieval dels Canonges també inclourà un centenar de parades d’artesania amb productes com espelmes, perfums, joguines de fusta, enquadernació, malabars, sals i essències, ceràmica, sabons i cosmètica natural, vidre, arcs i fletxes, vímet, esmalts, plantes i herbes medicinals, jocs d’enginy, mel, teteria, embotits i formatges del Pirineu, pa i coques, rebosteria, així com també una haima àrab.

PROGRAMA COMPLET

Mostrar formulari de contacte