Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enric Tria, nou director general de Grup Taurus per a Europa

Enric Tria, nou director general de Grup Taurus per a Europa

El seu objectiu empresarial serà consolidar la companyia com a referent en el sector del Petit Aparell Electrodomèstic, a més d'invertir en innovació a la planta d'Oliana

Enric Tria, nou director general de Grup Taurus per a Europa (Foto: Grup Taurus)
Enric Tria, nou director general de Grup Taurus per a Europa (Foto: Grup Taurus)
07/06/2019 11:35

Enric Tria ha estat nomenat nou director general del Grup Taurus per a Europa, càrrec que ocupa des del passat 1 de juny. El seu objectiu empresarial serà consolidar la companyia com a referent en el sector del PAE (Petit Aparell Electrodomèstic), a més d'invertir en innovació a la planta d'Oliana. El nomenament de Tria suposa un reconeixement a la seva trajectòria professional, ja que ocupava des del 2009 el càrrec de director comercial europeu del grup i hi treballa des del 1996.

Segons informa la companyia, el repte de la nova etapa serà, per exemple, convertir a Taurus en la compra intel·ligent. Un clar exemple d'aquesta estratègia serà el llançament imminent de Mycook Touch Black Edition, una edició limitada del seu robot de cuina estrella. L'estrena tindrà el suport d'una campanya de comunicació que inclourà la televisió i mitjans en línia.

Internacionalització i desenvolupament de productes

Fundada el 1962, Taurus Group és una de les principals companyies del sector del petit electrodomèstic, que aposta per la internacionalització i el desenvolupament de productes, amb una important inversió en R+D.

L'empresa olianesa està present en més de 120 països i compta amb companyies filials en 10 estats. Les marques que la integren són Taurus, Mycook, Solac, Casals, Black & Decker™, Minimoka, Coffeemotion, Winsor, Taurus Professional, White & Brown, ALPATEC, Inalsa, Práctika, Mellerware, Lucky i Turmix. La filosofia de la companyia es basa en dissenyar productes que contribueixin a millorar la qualitat de vida i el confort de les persones a la llar.

Mostrar formulari de contacte