Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Entra en vigor l’acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal entre Andorra i Itàlia

Entra en vigor l’acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal entre Andorra i Itàlia

El document es va signar el 22 de setembre del 2015 a Madrid entre els respectius ambaixadors acreditats a Espanya i va ser aprovat pel Consell General el passat 30 de novembre

Imatge d'Andorra
Imatge d'Andorra
28/03/2017 14:21

Aquest dilluns s'ha dipositat a l’Ambaixada d’Itàlia a Madrid l’instrument de ratificació de l’acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Italiana per a l’intercanvi d’informació en matèria fiscal.

Amb aquest acte finalitzen els procediments legals requerits per a l’entrada en vigor de l’Acord, ja que l’Ambaixada d’Itàlia -al seu torn- va notificar el 25 d’octubre del 2016 el compliment dels seus requisits interns.

L’acord amb Itàlia es va signar el 22 de setembre del 2015 a Madrid entre els respectius ambaixadors acreditats a Espanya i va ser aprovat pel Consell General el passat 30 de novembre.

Aquest és el 24è acord d’intercanvi d’informació fiscal vigent a Andorra des de que s’iniciessin les negociacions d’aquests acords l’any 2009. Des d’aleshores, l’intercanvi d’informació ha evolucionat ràpidament adoptant-se altres convenis de caràcter multilateral que possibiliten a més de l’intercanvi d’informació amb sol·licitud prèvia, automàtic i espontani.

Mostrar formulari de contacte