Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Enxampen una mare i una filla intentant introduir medicaments des d'Andorra

Enxampen una mare i una filla intentant introduir medicaments des d'Andorra

El gènere, comissat en menys de 24 hores, està valorat en 3.500 euros Les dones viatjaven en la línea de bus Andorra-La Seu i duien el gènere amagat dins el seu equipatge

Medicaments - Contraban 08.2011
Medicaments - Contraban 08.2011
17/08/2011 14:18

La Guàrdia Civil ha enxampat en menys de 24 hores una mare i una filla que intentaven introduir a l'Estat espanyol des d'Andorra medicaments de contraban valorats en uns 3.500 euros. En ambdós casos, les dones van intentar passar el gènere amagat en l'equipatge que transportaven en un autobús de línia regular entre Andorra i la Seu d'Urgell.

Les dues intervencions van tenir lloc a l'interior de la duana de la Farga de Moles. La primera, es va fer a tres quarts de dotze del matí de dimarts i, la segona, aquest matí de dimecres a les nou. De moment, ja s'ha aixecat acta a les dues dones per tinença de productes de contraban.

Veïnes de la Rioja

En la primera actuació, els agents de la duana van localitzar a l'equipatge de la mare, M. P. C. F., de 50 anys, nacionalitat espanyola i amb residència a La Rioja, un total de 57 pots i caixes amb medicaments de diversos tipus valorats en 2.921,73 euros.

La segona actuació s'ha fet aquest matí, a les nou, també quan els agents han inspeccionat l'autobús que fa el trajecte entre el Principat  i la Seu. En aquest cas, s'ha localitzat a l'equipatge de la filla, B. J. B., de 22 anys, 18 pots més i caixes amb medicaments valorats en 602 euros.

Des de la Guàrdia Civil s'explica que el comís de medicaments pot fer-se perquè el ciutadà no disposa de recepta mèdica o pel fet que no ha dut a terme la declaració per a la seva venda, ja que es podria tractar d'una expedició comercial.

Mostrar formulari de contacte