Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC de la Seu es compromet amb l'austeritat en campanya electoral

ERC de la Seu es compromet amb l'austeritat en campanya electoral

La candidatura republicana ha reduït  a la meitat el pressupost per als propers dies Miquel Caminal aposta per donar a conèixer el programa a internet i no preveure actes festius
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
02/05/2011 16:29

Miquel Caminal, alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, dóna suport a la necessitat de fer una campanya austera de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Segons recorda el representant republicà, “els partits polítics, sustentats en part per diner públic de les administracions, han de ser els primers en adaptar-nos a la realitat econòmica del moment, i no seria just per la ciutadania realitzar una campanya ostentosa amb alt contingut de despesa”

ERC de la Seu ha realitzat una rebaixa del 50% del pressupost enfront la campanya anterior. Per tal de disminuir la despesa, tant econòmica com mediambiental, la formació republicana ha realitzat la impressió d’un extracte amb el programa de govern on només s’hi contemplen algunes de les propostes. El partit convida els ciutadans a consultar la totalitat del programa al web www.esquerra.cat/laseu.

ERC la Seu no realitzarà la impressió de banderoles per penjar als fanals, sinó que ho substitueix per cartells de polipropilè, de format més reduït i col•locació més senzilla, sense precisar de grues ni empreses especialitzades. Tampoc no realitzarà actes festius adreçats a col•lectius específics durant la campanya, tret dels genèrics per tal d’explicar les propostes de govern per al proper mandat 2011-2015.

Caminal ha manifestat que, “l’austeritat no es demostra tan sols penjant més o menys banderoles al carrer, o fent més o menys enviaments als habitatges, sinó que forma part d’un còmput global econòmic així com l’actitud i comportament diari.”

Mostrar formulari de contacte