Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ERC La Seu, satisfeta per l'arranjament del camí de la Palanca

ERC La Seu, satisfeta per l'arranjament del camí de la Palanca

Un acord entre l'Ajuntament i la Generalitat ha permès completar els treballs de pavimentació. L'octubre passat la formació republicana va organitzar una jornada de treball per endreçar-ne la vorera nord

Pavimentació de la vorera del Camí de la Palanca
Pavimentació de la vorera del Camí de la Palanca
04/04/2016 11:20

El grup d'ERC de la Seu d'Urgell s'ha mostrat satisfet per l'arranjament complet del camí de la Palanca, que s'ha completat mitjançant un acord entre l'Ajuntament urgellenc i la Generalitat. El 12 d'octubre passat, la formació republicana va organitzar una jornada de treball en la qual vam netejar la vorera nord de la baixada. Ara, la institució municipal i la provincial han completat la tasca mitjançant la pavimentació del terreny.

Des d'Esquerra han valorat molt positivament el resultat final i el fet que l'actuació que van fer a la tardor "va contribuir a fer visible la necessitat de millora de la zona". El grup municipal emmarca aquest resultat en les "actuacions populars com aquesta, duta a terme per un grup de voluntaris", que "poden provocar que les institucions prenguin el compromís que els correspon". Per això, ERC confia que "a partir d'ara es realitzi un bon manteniment de l'espai, i que tots els vianants que hi transiten puguin gaudir d'un pas més segur i agradable".

Nova jornada de treball al maig

La formació independentista realitza periòdicament diferents actuacions de neteja en indrets del municipi. Les darreres han estat a la llera del riu Segre, a la Font de Sant Feliu de Castellciutat i a la Palanca. En aquest sentit, ja tenen preparada una nova jornada, que es farà el primer cap de setmana de maig per adherir-se al programa "Let's clean up Europe". Aquesta acció està prevista entre els dies 6 i 8 de maig. Des d'Esquerra han animat tots els veïns que ho desitgin a sumar-s'hi i posar així el seu gra de sorra en la millora del medi urbà de la Seu.

Mostrar formulari de contacte