Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es crea l'associació 'Peramola et crida' per promocionar el municipi

Es crea l'associació 'Peramola et crida' per promocionar el municipi

L'entitat pretén aglutinar els particulars i els col.lectius que treballen a la vila La proposta es basa en el fet que l'associacionisme i el cooperativisme van ser dos moviments socials molt significats a la zona

Peramola et crida
Peramola et crida
22/02/2012 10:46

Recentment s'ha constituït a la vila de Peramola l'Associació d’Iniciatives Populars i Turisme del Municipi, que es dóna a conèixer sota el nom 'Peramola et crida'. Bona part de les entitats i col.lectius del municipi ja s'hi han integrat.

L'entitat es proposa aglutinar tots els peramolins i peramolines, a més de promocionar el poble per tal d'engrescar altres persones a viure-hi. Així mateix, vol fomentar un ambient de convivència entre la gent de totes les edats i fer de l'escola una part molt activa de les festes i tradicions.

Els promotors de 'Peramola et crida' conceben l’associació com a element que coordinarà i complementarà les diferents entitats, comissions i associacions que actuen al municipi. Cada una decideix la seva vinculació amb l’entitat. Així es pot incorporar com a membre o bé com a col·laborador.

De moment, s'hi ha vinculat el pessebre vivent, el mercat rural, l'esplai, el club de futbol, les caramelles, els bastoners o els geganters, entre d'altres. L’Associació també coordina altres entitats i comissions, com la Comissió de festes de Nuncarga i la Comissió de festes de Tragó).

La proposta es basa en el fet que l’associacionisme i el cooperativisme van ser dos moviments socials molt significats a la Peramola del primer terç del segle xx.

Mostrar formulari de contacte