Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es necessiten voluntaris per col·laborar en el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per la Seu

Es necessiten voluntaris per col·laborar en el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per la Seu

El Servei d'Esports busca persones que s'encarreguin del control de les cruïlles dels carrers per on correran els ciclistes. Les tasques es faran de forma coordinada amb la Policia Municipal

El Servei d'Esports busca voluntaris (Foto: Servei d'Esports)
El Servei d'Esports busca voluntaris (Foto: Servei d'Esports)
14/02/2020 18:25

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell busca voluntaris per col·laborar amb la Policia Municipal en el control de les cruïlles dels carrers de la Seu d'Urgell per on passarà l’etapa reina de la Volta Ciclista a Catalunya, el pròxim 26 de març, de les 13.30 a les 15.30 hores. Les persones interessades poden apuntar-se a l'adreça web http://esports.laseu.cat.

El recorregut pel centre urbà permetrà que la Seu d'Urgell torni a ser l'aparador d'una prova esportiva de primer nivell. El pilot passarà per les avingudes de Guillem Graell, Garriga i Massó i Pau Claris, i continuarà pel carrer de Sant Ot, el passeig de Joan Brudieu i el Camí de la Palanca. Tot seguit, els ciclistes recorreran els carrers de Circumval·lació i Iglesias Navarri, i enllaçaran amb l’avinguda del Salòria, on es disputarà l’esprint intermedi de l’etapa. La sortida de la Seu d’Urgell serà per l’avinguda del Valira, fins enllaçar amb l'N-260.

El Servei d’Esports ha remarcat que l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a la ciutat és "un repte important, a l'alçada dels que s'han afrontat en altres ocasions, ja que comporta una logística molt important en el control viari".

L'Ajuntament urgellenc subratlla que la Policia Local i el Servei d'Esports de l’Ajuntament urgellenc, juntament amb els organitzadors de la cursa i els Mossos d'Esquadra, treballen per garantir la seguretat dels participants i per aconseguir que la Seu d'Urgell "torni a fer palesa la seva capacitat organitzativa i el seu esperit de ciutat d'esport".

Mostrar formulari de contacte