Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es presenta a l'Alt Urgell el programa Rural 100

Es presenta a l'Alt Urgell el programa Rural 100

El CETAP-Telecentre de la Seu acull avui dilluns dues sessions informatives, al matí i a la tarda. El pla és una nova eina de suport a emprenedors d'arreu de la demarcació de Lleida
15/06/2015 08:55

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu, a la Seu d’Urgell, acull avui dilluns dues sessions de presentació del programa Rural 100, impulsat per la Diputació de Lleida i GlobaLleida. Es tracta d’una eina d’acompanyament integral personalitzat per als emprenedors que volen crear o fer créixer la seva empresa. El Consell Comarcal col•labora en el desplegament de programa a l’Alt Urgell.

Rural 100, que es duu a terme a tota la demarcació de Lleida, està basat en la innovació, l’assessorament estratègic i l´ús de noves eines de generació de models de negoci potents. Com assenyala el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, “és un programa molt innovador i alhora pràctic, que creiem que pot ser una bona oportunitat per a la nostra gent emprenedora”.

L’acompanyament es realitza en totes les etapes del desenvolupament de l’empresa, i inclou la tutoria i la formació en l’aplicació de les eines pròpies del programa, la gestió del finançament extern necessari i la orientació, si cal, cap a professionals que puguin assessorar en aspectes que no cobreix el programa.

Les sessions de presentació es fan al CETAP (Edifici Les Monges, 3a planta) en un ambient distès. La durada aproximada prevista és de poc més d’una hora. La primera sessió és a les 10 del matí; i la segona, a 2/4 de 7 de la tarda. L'entrada és gratuïta.

Mostrar formulari de contacte