Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es recuperen les Caramelles de Pasqua després de dos anys d'aturada per la pandèmia

Es recuperen les Caramelles de Pasqua després de dos anys d'aturada per la pandèmia

Aquest divendres, 11 de març, comencen els assajos del cor masculí. Els cantaires, que hauran de dur mascareta, es trobaran en espai amb ventilació al Col·legi La Salle

Assajos de les Caramelles 2022
Assajos de les Caramelles 2022
07/03/2022 18:40

Després de dos anys d’aturada forçada per la pandèmia de la COVID-19, la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell reprèn la cantada de les Caramelles de Pasqua aquest 2022. Els assajos, que se celebraran cada divendres a les 21.30 h al Col·legi La Salle començaran aquesta setmana, el dia 11 de març. Els assajos es faran en aules amb ventilació i caldrà dur la mascareta col·locada correctament durant tot l'assaig. L'entrada es farà per la cantonada dels carrers de Josep Zulueta i Sant Joan Baptista de la Salle, davant de l'entitat bancària de La Caixa.

Tenint en compte que es tracta d'un cor masculí, tothom està convidat a formar-ne part, independentment dels coneixements musicals o experiència coral prèvia. En cas que s'hi vulgui participar, es pot assistir al primer assaig, en què l'equip de direcció, format per Sonia Lanau, Rafel Llobet i Lluís Obiols, explicarà el funcionament i l'organització de les sessions.

Les Caramelles de la Seu d'Urgell les organitza la Germandat de Sant Sebastià, tot i que la tradició urgellenca també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc i del Col·legi La Salle. Les cantades de caramelles tindran lloc en plena Setmana Santa.

 

Mostrar formulari de contacte