Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Es reobre l'espai de salut afectiva i sexual de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Es reobre l'espai de salut afectiva i sexual de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

El servei funcionarà l'últim dijous de cada mes, de les 3 a les 6 de la tarda. S'hi ofereix assessorament, distribució de preservatius i material educatiu i proves ràpides de VIH i sífilis

Espai de salut afectiva i sexual de l'OJAU
Espai de salut afectiva i sexual de l'OJAU
25/01/2017 18:30

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) reobre aquest dijous, dia 26, la consulta de l’espai de salut afectiva i sexual, després d’una pausa d’uns mesos que ha servit per repensar l’organització i dinamització d’aquest servei. Funcionarà l'últim dijous de cada mes, de les tres a les sis de la tarda.

El servei és personal, confidencial i gratuït, i l'ofereix l’Associació Antisida Lleida amb la col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove. S'hi pot trobar acompanyament individual, grupal i a famílies o bé assessorament sobre afectivitat i sexualitat, en temes com ara orientació, diversitats, plaer, autoestima, emocions i afectes. També distribueix preservatius i material educatiu i preventiu, alhora que realitza proves ràpides de VIH/sida i sífilis.

A més a més d’aquesta consulta, segons informa l'Ajuntament de la Seu, també es pot contactar amb la tècnica de l’espai  de salut de l’OJAU de manera totalment confidencial via whatsapp, al telèfon 629 906 324, o bé al correu electrònic consulta@antisidalleida.org.

 

Mostrar formulari de contacte