Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Exhaurides les entrades per veure els 'Teatre de Guerrilla'

Exhaurides les entrades per veure els 'Teatre de Guerrilla'

El Directe’ -un dels plats forts d’aquesta Festa Major i únic espectacle de pagament- és una mirada crítica cap al món de la creació

Teatre de Guerrilla
Teatre de Guerrilla
22/08/2007 19:50

L'Ajuntament de la Seu ha informat que ja s'han exhaurit les 800 localitats que s'havien posat a la venda per veure aquest dijous, 23 d’agost, al pavelló de festes de La Seu d’Urgell el muntatge de 'Teatre de Guerrilla' titulat ‘El Directe’, inclòs dins la programació de la Festa Major 2007 de la nostra ciutat.

‘El Directe’ -un dels plats forts d’aquesta Festa Major i únic espectacle de pagament- és una mirada crítica cap al món de la creació, on els tres components de Teatre de Guerrilla parteixen de la pròpia companyia per desgranar els tics més corrents de la posada en escena, trencant les convencions i mostrant, en primer pla, ridiculeses, que hi són, de l’art teatral. L’espectacle s’articula de la ironia més subtil a la poètica més sincera.

Rodejats del misticisme teatral i de la màgia que desprèn l’escenari, els tres actors de Teatre de Guerrilla juguen amb el seu propi teatre. Ensenyant els trumfos, despullant el misteri, mostrant les pobreses d’un teatre viu que sap escapar-se de la trampa dramatúrgia, per esdevenir un treball sincer, poètic i directe, on la immediatesa escènica passa a ser senzillament teatre.

Teatre de Guerrilla

La companyia es va formar al 1998, a la comarca de La Selva, concretament a Arbúcies, amb Rafel Faixedas, Quim Masferrer i Carles Xuriguera. Actualment, a més a més de representar ‘El Directe’ a Catalunya i ‘Somos lo que somos’ a la resta de l’Estat espanyol, estan treballant també als mitjans televisiu i radiofònic.

Mostrar formulari de contacte