Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de 'Rock the Mountains' a Organyà

Èxit de 'Rock the Mountains' a Organyà

L'estada de 25 joves músics europeus ha estat ben rebuda a la vila, que hi ha col·laborat activament. L'esdeveniment reunia artistes de Catalunya, Finlàndia, Bèlgica, Sardenya i Bulgària

'Rock de Mountains' (Pirineus Creatius)
'Rock de Mountains' (Pirineus Creatius)
01/04/2016 12:15

L'organització de 'Rock the Mountains', la trobada que diversos joves músics d'arreu d'Europa han fet aquest mes de març a Organyà, ha fet un balanç molt satisfactori de l'experiència. Al llarg de deu dies, els artistes van fer una estada a l'Alt Urgell, allotjats a l'alberg d'Organyà, i van compartir el dia a dia amb els veïns, a més a més d'organitzar dos concerts, els beneficis dels quals s'han destinat a l'Associació Nadia Nerea. Per aquest concepte es va recaptar prop de 1.100 euros per a aquesta causa.

Joel Pla, coorganitzador de 'Rock the Mountains', assegura que ha estat una experiència "molt intensa" i n'ha valorat la qualitat dels 25 músics, la complicitat que s'ha creat entre els veïns i els participants i el "bon regust de boca" que ha deixat l'esdeveniment per a totes dues parts. El projecte consistia en reunir joves talents de Catalunya, Finlàndia, Bèlgica, Sardenya i Bulgària per compartir diferents estils i coneixements musicals. A banda dels assaigs, els inscrits també han fet actuacions en directe i han pogut conèixer l'entorn, el medi natural i les tradicions tant del municipi com de la comarca.

En aquest sentit, Joel Pla ha agraït especialment la implicació "de tota la població d'Organyà", des de particulars fins a empreses i entitats passant per l'Ajuntament. També ha esmentat la col·laboració que han trobat per a la visita a la Seu, on es va fer el segon dels concerts programats, aquest diumenge passat.

Tot i això, des de Pirineus Creatius han matisat que ara mateix no saben si el projecte tindrà continuïtat amb el format d'enguany, tenint en compte que els ha suposat "un gran esforç". Una de les opcions que no es descarten és que la trobada esdevingui itinerant i que, per tant, la propera edició es faci en algun dels altres països que hi han estat representats, i que els propers anys l'esdeveniment torni al Pirineu.

Mostrar formulari de contacte