Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Expropiacions a Organyà per tirar endavant el nou polígon industrial

Expropiacions a Organyà per tirar endavant el nou polígon industrial

El sector Vilansats, que està delimitat pel Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, es començarà a urbanitzar l’any que ve L’espai vol esdevenir un revulsiu econòmic per al poble

Organyà
Organyà
13/10/2008 21:42

Els tràmits per a la posada en funcionament del nou polígon industrial d’Organyà continuen. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica aquest dilluns la resolució per la qual s’acorda l’inici de l’expedient d’expropiació forçosa dels béns i drets afectats pel sector industrial Vilansats, delimitat pel Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’administració expropiant serà el departament de Política Territorial i Obres Públiques i el beneficiari de l’expropiació, l’Institut Català del Sòl.

El subdirector general de Projectes i Expropiacions, Xavier Berga, va acordar el passat dia 30 de setembre aprovar inicialment la relació concreta i individualitzada dels afectats pel nou polígon, i sotmetre l’expedient i l’aprovació inicial a informació pública durant un termini de vint dies, a fi i efecte que s’hi puguin formular les al.legacions que s’hi estimi pertinents, amb la notificació personal corresponent a tots els titulars de les propietats.

Les persones interessades podran examinar l’expedient a la seu de l’Ajuntament d’Organyà, o bé a la seu de l’Institut Català del Sòl, al carrer Còrsega, número 270, de Barcelona.

L’alcalde d’Organyà, Antoni Fiol, ha manifestat que els passos per a la construcció del nou polígon s’estan duent a terme tal i com s’havia estipulat amb la Generalitat. Així, després de l’aprovació del Pla Parcial s’haurà de dur a terme el procés d’urbanització de la zona industrial, que podria començar l’any que ve. Per Fiol, el polígon serà “la manera més eficaç d’afrontar el futur del territori” i “convertir Organyà en un motor econòmic”.

Mostrar formulari de contacte