Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Feliu Ventura actuarà a la Trobada de Cantautors de Bescaran

Feliu Ventura actuarà a la Trobada de Cantautors de Bescaran

També hi prendran part VerdCel, Steve Jennings, José Luis Manzanero i Quim Sabaté, entre d'altres

Feliu Ventura
Feliu Ventura
25/06/2007 18:23

Feliu Ventura serà la principal novetat de la Trobada de Cantautors de Bescaran, que se celebrarà dissabte de la setmana vinent, dia 7 de juliol, en aquest poble del municipi de les Valls de Valira. L'esdeveniment l'organitza l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bescaran amb el suport d’Òmnium Cultural de l’Alt Urgell. Es fa en el marc de la festa del Roser.

Feliu Ventura presentarà cançons dels quatre àlbums que ha editat fins ara, un d'ells gravat conjuntament amb Lluís Llach. El més recent, 'Alfabets de futur', ha estat un dels més venuts en llengua catalana aquests darrers mesos, malgrat la poca difusió que n'han fet les emissores. I és que, segons els organitzadors, a la Trobada "es vol donar a conèixer joves valors i cantautors que no sonen tant en els mitjans de comunicació i que mereixen ser reconeguts".

A més a més de Feliu Ventura, el País Valencià també estarà representat a Bescaran amb el duet Verd Cel -que ja van actuar a la Seu aquest setembre passat- i amb Steve Jennings, un professor universitari anglès que resideix a València i que, en la seva faceta de cantant, ha començat recentment a composar cançons en català.

El cartell de la trobada el completaran Nilda Fernández, José Luís Manzanero, Quim Sabaté, Jep i Joll, Roger Benet amb “Il•luminació Profana” i Alfons Encina. Els organitzadors esperem "una bona assistència aprofitant un marc privilegiat com és Bescaran, un poble ben conservat a la serralada dels Pirineus".

Mostrar formulari de contacte