Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Fernando Blanco planejava implicar el Real Madrid en la seva campanya

Fernando Blanco planejava implicar el Real Madrid en la seva campanya

Segons un reportatge de la revista 'Interviú', el pare de Nadia Nerea volia aconseguir el suport dels principals jugadors del club per seguir recaptant. Prèviament ja havia rebut la col·laboració de diversos esportistes d'elit

Fernando Blanco (Foto: ACN)
Fernando Blanco (Foto: ACN)
10/01/2017 12:55

El pare de Nadia Nerea, Fernando Blanco, planejava implicar els principals jugadors del Real Madrid en la seva campanya per recaptar diners, segons una informació que ha publicat la revista Interviú.

La publicació explica, tot esmentant fonts de la investigació, que Blanco ja tenia en marxa un projecte per aconseguir el suport de les estrelles del club blanc, com ara Cristiano Ronaldo o Sergio Ramos, per augmentar encara més els diners aconseguits per suposadament pagar el tractament mèdic de la nena. Les mateixes fonts apunten que "el contracte ja estava fet i redactat" i que el Madrid, afirmen, "va estar a punt de ficar la pota". En aquest sentit, detallen que el progenitor fins i tot presumia del fet d'haver aconseguit donacions anònimes d'algun directiu del club i que d'aquesta manera hi havia entrat en contacte.

El reportatge d'Interviú, de fet, recorda que Fernando Blanco ja havia aconseguit el suport d'un gran nombre d'esportistes d'elit que, de bona voluntat, van cedir objectes de la seva col·lecció per vendre'ls o bé subhastar-los a favor de Nadia Nerea. En el món del futbol, havia rebut la col·laboració de les plantilles del Barça, que va oferir per subhastar una samarreta signada per tots els jugadors, i del Mallorca, que va prestar la seva imatge per a la campanya. També hi havien aparegut diversos esportistes de muntanya i de motor.

Actualment Blanco està ingressat sense fiança a la presó de Ponent d'acord amb l'ordre que el jutge de la Seu d'Urgell va dictar el mes passat, després que fos detingut a Puigcerdà quan, segons els Mossos d'Esquadra, intentava fugir a França perquè ja s'havia fet pública la presumpta estafa. La mare, Marga Garau, és en llibertat amb càrrecs després que també va ser detinguda i posada a disposició judicial. A tots dos se'ls ha retirat la pàtria potestat de la nena, que ara és a Mallorca sota la tutela de la seva tieta.

Mostrar formulari de contacte