Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / FGC promociona als seus vagons els atractius turístics de comarques del Pirineu

FGC promociona als seus vagons els atractius turístics de comarques del Pirineu

L'empresa pública dóna a conèixer les zones on hi gestiona infraestructures i equipaments de muntanya. El Pallars Jussà hi anuncia el Geoparc Orígens i el cel nocturn Starlight, reconeguts per la UNESCO

Campanya de promoció del Pirineu als vagons de les línies d'FGC
Campanya de promoció del Pirineu als vagons de les línies d'FGC
30/12/2020 10:55

Els vagons de les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya promocionen al llarg d'aquest hivern els atractius turístics de comarques del Pirineu on l'empresa pública de transport hi té instal·lacions com ara estacions d'esquí i trens turístics. Els combois inclouen des de fa pocs dies rètols adhesius que donen a conèixer l'oferta turística de la zona. L'objectiu és divulgar-la entre la població de l'entorn de Barcelona que viatja amb aquest mitjà.

Per exemple, en el cas del Pallars Jussà, s'hi dóna a conèixer les marques turístiques del Geoparc Mundial Orígens i de la reserva de cel nocturn Starlight del Montsec, ambdues reconegudes per la UNESCO. En aquesta comarca FGC hi gestiona -a l'estiu- el Tren dels Llacs. En la preparació d'aquesta campanya específica a FGC s'hi han implicat el Consell Comarcal i l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT), que agrupa un centenar d’empreses turístiques. El lema que han escollit és 'Vine al Pallars, viu el Jussà'. L'acció se centra en el 'Metro del Vallès' (línies S1 i S2, que connecten Barcelona amb Sabadell i Terrassa) i la línia Llobregat-Anoia. És previst donar-li continuïtat els propers hiverns, amb l'objectiu d'ajudar a la recuperació econòmica de les comarques de muntanya.

El president del Consell del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, considera que tenen "tots els components per oferir un turisme de qualitat i sostenible", i per això veu "important donar-lo a conèixer i alhora  impulsar cada dia nous elements que vagin en aquesta línia". La campanya també vol recordar que aquesta comarca és accessible amb tren, mitjançant la línia d'FGC Lleida-la Pobla, que enllaça amb el tren d'alta velocitat Lleida-Barcelona, tot i que en alguns casos la connexió requereix d'una estona d'espera a la capital del Segrià.

Mostrar formulari de contacte