Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Final de mes atapeït d'activitats a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell

Final de mes atapeït d'activitats a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell

Aquest dissabte, a la Sala de la Immaculada, es completarà l'intercanvi amb Palafrugell amb un concert coral conjunt. Aquests dies també hi ha concerts d'orquestres i del Conservatori i el procés de preinscripcions per al nou curs
Concert de corals de les escoles de música de la Seu d'Urgell i Palafrugell
24/05/2023 17:55

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell viu un final de mes de maig atapeït d'activitats, tant d'internes com obertes al públic. La més immediata és aquest dissabte dia 27, quan es completarà l'intercanvi amb la coral Els Virolets, de l’Escola de Música l’Energia de Palafrugell, que es va encetar el 6 de maig passat amb una visita a aquesta ciutat del Baix Empordà. 

Una vintena d'alumnes d'ambdues escoles es trobaran a la Seu en una jornada que començarà amb una gimcana pel centre històric de la ciutat i una visita guiada per la ruta del formatge, organitzada per l’Espai Ermengol. Després de realitzar un darrer assaig, a les cinc de la tarda, la Sala de la Immaculada serà l’escenari del concert conjunt d’ambdues corals. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom. Des de la direcció de l’EMM han agraït a l’Espai Ermengol la seva col·laboració en l’organització d’aquesta jornada d’intercanvi.

Recitals de 4t de Grau Professional 

A més a més, aquesta setmana es duen a terme els recitals de l’alumnat que cursa el quart curs de Grau Professional, a les tres seus del Conservatori de Música dels Pirineus. A Berga es va realitzar el primer recital dimarts passat. Els següents són avui dimecres, tant a Berga com a la Seu, i els últims seran demà dijous. Hi presenten el treball fet al llarg d'aquest curs onze alumnes, de les especialitats d’acordió, piano, guitarra, cant, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera i saxòfon.

Paral·lelament, aquest dimarts han començat les proves d'accés per al curs 2023-2024 al Conservatori, que continuaran la setmana entrant. Més d’una vintena d’aspirants s’hi han presentat, bé per iniciar els seus estudis o bé per cursar una altra especialitat instrumental al centre.

Concert d'Orquestres i preinscripcions

Demà dijous 25 de maig, a les vuit del vespre, la Sala de la Immaculada acollirà el concert de les orquestres de l'Escola Municipal de Música urgellenca. L'alumnat d’ambdós grups d’orquestra realitzaran el seu concert final.  

L'EMM també ha informat que fins al 31 de maig es poden formalitzar les preinscripcions per al curs 2023-2024. El tràmit s'ha de realitzar de manera telemàtica, en un enllaç específic que s'ha publicat a l'apartat de Tràmits i Serveis del web municipal www.laseu.cat

L’oferta inclou música en família (per nadons de 4 a 24 mesos), sensibilització musical (infants de 3 a 6 anys), llenguatge musical, instrument, cant coral i diferents agrupacions instrumentals. Per més informació, es pot enviar un correu a info@emmlaseu.cat o bé trucar al telèfon 973 35 46 39.

Mostrar formulari de contacte