Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza a la Seu la trobada anual de la Mariàpolis 2013

Finalitza a la Seu la trobada anual de la Mariàpolis 2013

El moviment dels Focolars ha centrat la últimes jornades en el diàleg intereligiós i les persones de diferents pobles L'esdeveniment ha comptat amb l'assistència de més de 800 persones

Mariàpolis 2013 a la Seu
Mariàpolis 2013 a la Seu
06/08/2013 11:39

Aquest dimarts finalitza a la Seu la trobada anual de la Mariàpolis 2013, del moviment dels Focolars, integrat per cristians, fidels d'altres religions i persones de conviccions no religioses però que incideixen en la solidaritat, el respecte i la fraternitat.

La trobada, que ha reunit més de 800 persones, ha centrat les seves dues últimes jornades en el diàleg intereligiós i les persones de diferents cultures i pobles. Així s'ha pogut escoltar el testimoni d'un musulmà de Ghana, una voluntària de cooperació a l'India, una noia japonesa i un eslovac, entre d'altres.

La responsable de comunicació dels Focolars, Amparo Gómez, ha manifestat que la proposta de 'diàleg a 360 graus', al voltant de la qual han girat els actes i activitats, ha fet evident que és important treballar plegats "en una societat intercultural com l'actual".

Gómez ha valorat la trobada molt positivament i ha destacat que "els quatre dies de diàleg que s'han dut a terme han permès anar creixent, i la progressió ha estat molt bona". Així mateix, ha incidit en "el grau de confidència i seriositat al que es pot arribar a obtenir amb una estona de diàleg".

Activitats diverses i repercussió econòmica

La Mariàpolis 2013 ha comptat durant cinc dies amb tallers, excursions, xerrades, actes religiosos, activitats de reflexió i una festa final a la pista polivalent de la zona esportiva de la capital urgellenca.

L'Ajuntament de la Seu destaca la repercussió positiva d'aquest esdeveniment en el comerç, l'hostaleria i la restauració.

Mostrar formulari de contacte