Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza a Puigcerdà la Lliga Catalana de Curling amb victòria del Barcelona CC Black

Finalitza a Puigcerdà la Lliga Catalana de Curling amb victòria del Barcelona CC Black

Puigcerdà ha estat representat en el torneig amb quatre equips, un dels quals ha finalitzat sisè

20/04/2015 17:22

El Palau de Gel de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge l'última jornada de la Lliga Catalana de Curling, que enguany ha celebrat la seva 10a edició. Després de cinc jornades, el nou campió català és el Barcelona CC Black. El segon i el tercer lloc han estat per als equips Sporting l'Olla Ciryl i Sporting l'Olla Carlos. El club aranès CEVA ha finalitzat quart.

 

Puigcerdà, seu principal de la lliga, hi ha estat representada amb quatre equips. El millor resultat local ha estat el sisè lloc final del Puigcerdà Divines, seguit del Pànxing i el Padrins. L'equip Puigcerdà Les Nenis ha quedat dotzè.

Enguany també hi ha hagut la participació dels conjunts Barcelona CC Red (5è), Barcelona CC Green (9è), Walk Stones (10è) i de la nova secció de curling del Club d'Esquí Berguedà, que ha quedat en onzena posició.

"El nivell dels equips ha estat molt alt", segons ha valorat Carles de Moxó, Cap de Comitè de Cúrling de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern. De Moxó destaca que aquesta ha estat la temporada amb més equips participants (12) i amb més jornades de competició (5).

Mostrar formulari de contacte