Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitza el termini de propostes per als Pressupostos Participatius de la Seu

Finalitza el termini de propostes per als Pressupostos Participatius de la Seu

Aquest dissabte, dia 28, és l'últim dia per inscriure idees per a una partida de 100.000 euros Ja s'ha rebut més de 50 propostes per al procés, que culminarà amb una votació popular

Pressupostos Participatius - Presentació
Pressupostos Participatius - Presentació
27/02/2015 17:51

Aquest dissabte, dia 28, finalitza el termini per presentar propostes per a una partida de 100.000 euros dels pressupostos municipals de la Seu d'Urgell. Les persones empadronades al municipi i majors de 16 anys disposen de les últimes hores per inscriure la seva petició a l'Ajuntament.

Des del consistori s'ha expressat la satisfacció per la resposta veïnal. Poc abans de tancar el termini, ja s'ha rebut més de 50 propostes, referents a tot tipus d'inversions d'interès general. El formulari s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé omplir-lo a través del web www.laseu.cat.

Entre el 20 de febrer i el 18 de març l'Ajuntament farà la valoració tècnica per decidir quines idees compleixen els criteris del procés. El destí d'aquests 100.000 euros es decidirà per votació popular, entre el 30 de març i l'11 d'abril. Cada veí podrà votar un màxim de 5 propostes. El procés finalitzarà amb la presentació de la proposta o propostes escollides.

Mostrar formulari de contacte