Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Finalitzada la reforma de la unitat sociosanitària i la residència del Sant Hospital

Finalitzada la reforma de la unitat sociosanitària i la residència del Sant Hospital

Les obres han durat tres mesos i mig i han tingut una inversió de 125.000 euros Durant el procés s’ha reubicat els usuaris en funció del grau de dependència

CAP de la Seu
CAP de la Seu
20/10/2008 17:51

La Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell acaba d'enllestir les obres de millora i condicionament de la major part de les àrees de la unitat sociosanitària i la residència assistida per a la gent gran. Les obres han tingut una durada de tres mesos i mig i han comptat amb un pressupost de 125.000 euros.

La reforma ha consistit en la instal•lació d'un nou enllumenat, pintura, enrajolat, aïllaments tèrmics, nous banys assistits i nova senyalització del dos pisos que ocupen aquests serveis.

Les obres s'han dut a terme per adequar tant la unitat sociosanitària com la residència assistida per a la gent gran i per adaptar-les a la normativa vigent, així com endreçar i modernitzar aquestes instal•lacions per oferir una millor qualitat de prestació als usuaris.

El procés ha obligat a traslladar temporalment els usuaris. Abans de començar, des de la direcció d'aquestes dues àrees de la Fundació Sant Hospital es va estudiar cada cas per traslladar-los a un espai alternatiu adient mentre es feien les obres. Els pacients més depenents han estat instal•lats a la unitat d'hospitalització d'aguts, mentre que les persones més autònomes i que requerien més dels espais comuns han estat traslladats d'un pis a l'altre.

El gerent del Sant Hospital, Jordi Riba, ha agraït “molt sincerament” l’ajut dels treballadors de l’àrea per “la seva col•laboració i esforç durant aquest període, pels inconvenients que comporta”. Riba també remarca el suport de les famílies que han ajudat als treballadors a l'hora de traslladar els usuaris a d'altres espais dins del mateix centre.

La unitat sociosanitària de la Seu compta amb trenta places i la residència assistida en té catorze. En total, hi ha 24 habitacions que sumen 44 llits.

Mostrar formulari de contacte