Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Foment adequarà el túnel de Vielha antic per a mercaderies perilloses i millorarà els accessos

Foment adequarà el túnel de Vielha antic per a mercaderies perilloses i millorarà els accessos

29/07/2009 16:10

El Ministeri de Foment ha adjudicat a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada por Obrascón Huarte Laín, Consa i Copcisa, les obres de millora dels accessos, instal.lacions i mesures mediambientals del nou túnel de Vielha. El pressupost d'adjudicació puja a 13.878.000 euros.

El projecte preveu un pas inferior sota l'actual carretera N-230, pel pas de mercaderies perilloses que aniran pel túnel vell. Alhora, es farà una passarel.la per a vianants per accedir a la minicentral de Fecsa-Endesa i es refermarà els vials d'accés a les dues boques del túnel vell. 

D'altres actuacions previstes són el drenatge longitudinal per evacuar l'aigua, cunetes als terraplens, una bassa de recollida de vessaments contaminants, la millora paisatgística del fals túnel a la boca nord, la reposició de les preses d'aigua i sistemes de control de la minicentral i, finalment, la substitució del transformador dels grups electrògens del túnel vell.

Mostrar formulari de contacte