Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Frédérique Rennuit presenta 'Abandon' a l'espai d'art l'Aparador

Frédérique Rennuit presenta 'Abandon' a l'espai d'art l'Aparador

La mostra s'inaugura aquest divendres, 2 de setembre, a les 8 del vespre L'artista exposa materials ceràmics que se situen en una casa abandonada imaginària

Frédérique Rennuit - Exposició Aparador 2011
Frédérique Rennuit - Exposició Aparador 2011
31/08/2011 10:17

L'artista Frédérique Rennuit presenta a l'espai l'Aparador de la plaça del Carme de la Seu d'Urgell l'exposició 'Abandon'. La mostra s'inaugurarà aquest divendres, 2 de setembre, a les 8 del vespre, i es podrà veure fins al 5 d'octubre.

Frédérique Rennuit exposa en aquesta ocasió materials ceràmics que "dialoguen en íntima harmonia amb l’espai imaginari d’una casa abandonada". L'artista explica que la llar deshabitada "encara respira en cadascun dels seus racons l’hàlit de vida dels seus ocupants absents i per tot arreu es troben relíquies d’un passat tangible i no tant llunyà". Rennuit hi afegeix: "Amb un sentiment barrejat, entre el respecte i el voyerisme, vaig vagant, mentre la casa prova d’absorbir tota la meva atenció i em mostra imatges d’una glòria perduda.”

Frédérique Rennuit és una artista franco-belga, molt vinculada al Pirineu, ja que ha viscut molts anys en un poble de l’Alt Urgell. Compagina els treballs en gravat amb l’experimentació en el món de la ceràmica creativa, amb materials i textures d’una gran expressivitat plàstica. Ha exposat a França, Bèlgica, Catalunya i Andorra. La seva darrera mostra va poder veure's a Heist-op-den-Berg (Bèlgica) sota el títol “En bouteillages”. Es pot trobar més informació sobre la seva obra a www.grisdegrisceramics.net.

Mostrar formulari de contacte